Object Cache

Object caching houdt in dat database query’s tijdelijk worden opgeslagen in het geheugen, zodat bij een volgende keer dat dezelfde query uitgevoerd worden, deze uit de cache worden geleverd zonder de database opnieuw te hoeven raadplegen.

Redis Object Cache is een in-memory dataopslagoplossing die veelgebruikte objecten cachet om de prestaties van applicaties te verbeteren. Redis Object Cache vermindert de belasting op databases en versnelt het de responstijden door data in het geheugen op te slaan. Het ondersteunt verschillende datastructuren en biedt functies zoals datapersistentie, replicatie en hoge beschikbaarheid, wat het een robuuste keuze maakt voor caching en het verbeteren van de schaalbaarheid en efficiëntie van applicaties.

Redis Object Cache is verkrijgbaar als hosting add-on en is standaard inbegrepen vanaf hostingpakket WPH 2.

Redis Object Cache plugin

Nadat we object cache op je website geactiveerd hebben, installeren we ook de gratis Redis Object Cache plugin.

Voor veeleisende websites raden we echter de 'betaalde' versie aan: Redis Object Cache Pro. Klanten van Webworx krijgen een flinke korting.