Object Cache Pro + Relay

Nu tijdelijk verkrijgbaar voor €75 €50 per maand. Dit aanbod is geldig tot 1-1-2025.

De "Next-Generation" object-caching oplossing voor WordPress. Hiermee cache je je database voor supersnel laden van dynamische pagina's en bespaar je serverbronnen. Relay en Object Cache Pro zijn twee diensten die we combineren tot één oplossing.

Object Cache Pro

Object Cache Pro is de upgrade van de gratis Redis object cache plugin. In combinatie met Relay is dit extreem krachtig voor WooCommerce, LMS-sites, BuddyBoss, of andere dynamische sites waar gebruikers actief ingelogd zijn en de backend beheren. Object Cache Pro combineert Redis-commando's op intelligente wijze in batches van serververzoeken. Dit vermindert de laadtijd van pagina's en de algehele belasting van Redis aanzienlijk. Datacompressie vermindert het geheugengebruik en de netwerk I/O van Redis aanzienlijk.

Meer info: objectcache.pro (adviesprijs €95 per maand)

Relay

Relay houdt een superefficiënte gedeeltelijke replica van Redis-gegevens in het geheugen van PHP, wat de snelheid van WordPress een enorme boost geeft. Het beheert moeiteloos miljoenen verzoeken per seconde, minimaliseert Redis-communicatie en bespaart serverbronnen en bandbreedte.

Meer info: relay.so (adviesprijs €145 per maand)

Voordelen:

• Enorme prestatieverbetering

Relay is een Redis™ client zoals PhpRedis en Predis, maar dan twee orden van grootte sneller. Object Cache Pro is gebouwd om je websites te laten profiteren van Relay (samen met een verbeterde beheerervaring).

• Aanzienlijke vermindering van MySQL geheugengebruik

Databases worden normaal gesproken door de server naar het werkgeheugen verplaatst. Relay kan je MySQL geheugenruimte aanzienlijk verkleinen, wat de noodzaak om op te schalen voorkomt.

• Ingebouwde Database Cache Priming

Cache priming is het proces van het vooraf laden of opwarmen van de cache om ervoor te zorgen dat de meest geraadpleegde inhoud direct beschikbaar is voor bezoekers, waardoor de prestaties van de site verbeteren.

• Relay standaard inbegrepen

Webworx is is een van de weinige hostingservices waar Relay beschikbaar is.

Object Cache Pro + Relay is verkrijgbaar als hosting add-on.