Hulp op afstand

In sommige gevallen is het handig als we even met je mee kunnen kijken om een probleem op te lossen. Met behulp van AnyDesk kunnen we tijdelijk meekijken op je computer om zo jou te helpen met het instellen van je e-mailaccount of je een online WordPress training te kunnen geven.

Aanvragen hulp op afstand

Zorg er allereerst voor dat je AnyDesk op je apparaat hebt geïnstalleerd (zie hieronder). Bel ons op 013 - 47 00 030 of stuur een mail (support@webworx.nl) en geef aan wat je probleem is en dat je daarbij gebruikt wenst te maken van hulp op afstand.

In sommige gevallen kunnen we de supportsessie direct starten, zo niet dan verwijzen we je door naar onze online agenda waarop je vervolgens een afspraak kunt inplannen. 

Kosten

De kosten bedragen € 55 per gestart half uur (of het wordt verrekend met strippenkaart / helpdesk budget).

Installatie AnyDesk

Eerst moet je AnyDesk downloaden, nadat je AnyDesk gedownload hebt kun je deze direct starten (installatie is niet nodig). Zodra je AnyDesk gestart hebt krijg je de volgende gegevens te zien (onder het kopje "Deze werkplek"), geef deze ook aan ons door:

  • AnyDesk-adres (9 of 10 cijferige code)

Je ontvangt van ons een verbindingsverzoek, wanneer je die goedkeurt kunnen wij op je scherm meekijken. Zodra de werkzaamheden zijn verricht wordt de verbinding door ons verbroken en kun je AnyDesk weer afsluiten. De gegevens die je telefonisch aan ons verstrekt worden niet opgeslagen.

Kom je er niet uit? Stuur een bericht naar Webworx Stuur een bericht naar Webworx