Instellingen en poorten voor IMAP & SMTP

Update 1-1-2023: Het is niet meer mogelijk om bij ons POP/IMAP mailboxen af te nemen.

E-mail poorten

Maak je gebruik van onze eigen IMAP/SMTP e-mailpakketten, dan kun je onderstaande gegevens gebruiken om je e-mail in te stellen.

IMAP (inkomende mail)

• Poort 143: De standaard poort zonder een versleutelde verbinding.
  • Poort 993: Deze poort is geschikt voor een versleutelde IMAP verbinding (aanbevolen).

SMTP (uitgaande mail)

• Poort 25: Dit betreft de standaard onbeveiligde poort voor SMTP (niet aanbevolen).
  • Poort 465: Deze poort is geschikt voor een beveiligde SSL verbinding.
  • Poort 587: Deze poort is geschikt voor een beveiligde TLS verbinding.

Er kan ook gebruik gemaakt worden van POP / POP3, echter raden wij dat af.