PDF toevoegen aan pagina of bericht

Je kunt eenvoudig PDF bestanden toevoegen aan je website.

1. Ga naar Media en klik op Nieuw bestand
  2. Sleep het PDF bestand naar het upload veld, of klik op Bestanden selecteren (en selecteer vervolgens het desbetreffende bestand)
  3. Ga terug naar de Mediabibliotheek, selecteer het zojuist geüploade bestand en klik op bewerken
  4. Kopieer vervolgens de bestands URL (zie onderstaande screenshot)

5. Ga nu terug naar je pagina of post, en maak een tekstlink aan waarbij je de zojuist gekopieerde URL (bij punt 4) instelt als link (zie onderstaande screenshot). Druk op Enter (of de blauw knop) om de link in te voegen. Klik op het tandwiel-icoontje voor aanvullende instellingen (zoals het laten openen van de link in een nieuw venster).