Website feedback achterlaten

Je kunt op verschillende manieren website feedback achterlaten. Dit kun je bijvoorbeeld doen wanneer je een opmerking hebt omtrent een bepaalde functionaliteit, een bug wilt melden of gewoon een vraag hebt. Wanneer je website nog staat op onze test-omgeving is onze feedback tool actief.

Feedback tool

Bij veel lopende projecten maken bij gebruik van de visuele feedback tool Userback
Wanneer je gebruik maakt van deze feedback tool, kun je eenvoudig een screenshot maken van de desbetreffende webpagina en daar opmerkingen aan toevoegen. Informatie zoals schermresolutie en webbrowser worden meegestuurd zodat wij gemakkelijk (indien nodig) het probleem kunnen reproduceren.

Stap 1: Klik op de knop website feedback (indien ingeschakeld: meestal rechts op je website).

Stap 2: Klik op "Voeg een screenshot toe" Vervolgens verschijnt een werkbalk waarmee je op het scherm aantekeningen kunt maken.

Stap 3: Het is mogelijk om meerdere opmerkingen in een screenshot te plaatsen.

Stap 4: Nadat je klaar bent kun je bovenin op de groene opslaan knop klikken. De screenshot wordt opgeslagen en toegevoegd aan je bericht.

Stap 5: Geef vervolgens je e-mailadres op en een zo duidelijk mogelijke opmerking. Eventueel kun je ook een losse bijlage toevoegen. Klik vervolgens op verzenden.

Je feedback is verzonden en komt bij ons automatisch binnen in onze project management systeem.