Hoe kan ik bestanden uploaden via FTP (of SFTP)?

Op ons performance hostingplatform werken wij enkel met SSH File Transfer Protocol, oftewel SFTP. Uit veiligheidsoverweging is het voor klanten niet mogelijk om hier gebruik van te maken. Dit is om te voorkomen dat er website-bestanden aangepast worden wat de stabiliteit, snelheid of veiligheid van de server in gevaar kan brengen, of dat er misbruik gemaakt wordt van de webserver (door deze bijvoorbeeld te gebruiken als fileserver).

Managed VPS
Voor klanten die gebruik maken van een managed VPS, kunnen we in sommige gevallen een uitzondering maken. Je dient echter vooraf bij ons aan te geven waarvoor je SFTP-toegang wilt hebben. Daarnaast zullen we je vragen een speciale overeenkomst te tekenen. Indien er storingen optreden op de website, dan zullen wij hiervoor niet meer verantwoordelijk gehouden kunnen worden. Eventuele werkzaamheden zullen dan op nacalculatie uitgevoerd worden voor zover de planning het toelaat (lage priorieit). Wanneer er misbruik gedetecteerd wordt zal je website zonder pardon geblokkeerd worden.